Për ne

Shitblej është faqja më e re në Kosovë që ju sjell interaktivitet për të gjetur atë që kërkoni apo për të shitur gjërat tuaja apo të biznesit tuaj. E menduar si ide kohë më parë, finalizim i saj u bë qysh në vitin 2014 dhe tani vjen tek ju për t’ju lehtësuar gjetjen apo shitjen e gjërave të ndryshme.

Në shitblej.infosite.al mund të regjistrohen të gjithë ata që duan të blejnë apo të shesin, qofshin ata persona privat apo ndërmarrje të vogla.

 

Realizoni tregti përmes shpalljeve të vogla në mënyrën më të lehtë, vetëm përmes shitblej.infosite.al

Reklama

Të sponzorizuara

Të fundit

Kërko

Instagram

Infosite është portal informativ dhe është dritarja ku ju do të keni mundësi të njiheni me informacione të fushave të ndryshme.
  • 83 Posts
  • 25 Followers
  • 88 Following
© 2014 Infosite. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
shitblej.infosite.alshitblej.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar