Shitet orë dore – Romanson - 10.000 Lekë

image
Selia, Tirana e re 068/289-4416
Ora
Publikuar Jan 15, 2016 Lokacioni Tirana Shikuar 643
Vlerësime
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...
Përshkrimi:

Shitet orë dore Ramanson, vetëm 3 muaj i përdorur, çmimi i arsyeshëm.

 

Tagje:
Selia, Tirana e re

Shitësit

Ju lutem shkruani rezultatin 5+3=?

Reklama

Të sponzorizuara

Të fundit

Kërko

Instagram

Infosite është portal informativ dhe është dritarja ku ju do të keni mundësi të njiheni me informacione të fushave të ndryshme.
  • 83 Posts
  • 25 Followers
  • 88 Following
© 2014 Infosite. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
shitblej.infosite.alshitblej.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar